Първоначално публикувано от stefantsanev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем !!Помагаите , няма налягне след ГНП
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе експериментирайте много със спрея, да не търсиш друг мотор после.Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеСпоред мен проблема ти идва от "пикаеща" дюза, може да са и няколко...sigpic156 2.4 jtd 150hp.+++
Comment
-
Първоначално публикувано от stefantsanev Покажи съобщениеБлагодаря!
Няма проблем с дюзи , гледахме я в реално време
Сега пали много по-бързо от преди .
Дюзи в реално време се проверяват свалени на стенд!
Ако скоро пак ти направи проблем с регулатора, сменяй помпата за високо налягане и сваляй и чисти резервоара.Като започне да ти се износва помпата набива стружки в регулатора и дюзите и от излишната нафта праща и в резервоара!sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Това че гасне може да е от няколко неща, нужно е диагностика в движение.
Вероятностите са няколко: горивен филтър, регулатор, дюзи, помпа. Естествено може и съвкупност от няколко проблемни неща, особено ако се сипва нафта от туби, което е силно непрепоръчително при дюза-помпа моторите.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Ами не знам колко не може , но дава как работят дюзите на работеща кола, на стенд се чистят . Помпата работи много добре и няма никакви боклуци и стружки.Last edited by stefantsanev; d.m.y г., 18:43.
Comment
-
гасненето се появи след като ми свърши нафтата и наистина налях от една туба кочто я взех от един тираджия. затова си миля че може да е всмукала някакви боклуци от резервоара и да е запушено ГНП-то. филтара е сменен сложих и добавка от която мисля че има подобремение можеби трябва да сипя отново с по малко горово
Comment
-
Първоначално публикувано от rijaka Покажи съобщениегасненето се появи след като ми свърши нафтата и наистина налях от една туба кочто я взех от един тираджия. затова си миля че може да е всмукала някакви боклуци от резервоара и да е запушено ГНП-то. филтара е сменен сложих и добавка от която мисля че има подобремение можеби трябва да сипя отново с по малко горовоsigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
Comment